HEI TENNIS
ONLINE BOOKING
Plantorama - Danmarks største Have- & Dyrecenter
Velkommen til HEI-tennis
Booking nyheder 

Velkommen til HEI Tennis medlems- og bookingsystem

Du kan nu indmelde dig i klubben og betale dit medlemskab on-line, sådan at du straks kan reservere en tennistid når banerne åbnes.

Der kommer ikke længere automatisk indbetalingskort ud til alle dem, som havde medlemsskab sidste år.

I stedet betales her på bookingssystemet ved at logge ind og benytte sig af linket "Dine medlemsskaber" til højre.

Alternativt kan beløbet betales direkte ind på HEI-Tennis` konto i Danske Bank, Reg.nr. 1551 – konto nr. 3664073579 med angivelse af navn, adr. og tlf. nr. , eller man kan skrive til anders.leth@hei-tennis.dk og aftale nærmere.
Image result for tennisspiller
 
BESKED FRA IN SPORT:

Kære medlem af HEI Tennis
 
Vi har haft en lang klubaftale hvorved I kan opnå rabat ved handel i vores fysiske butik. Denne aftale udvider vi nu således at kan I gøre brug at jeres klubrabat 20 %* i vores webshop, www.insport.dk
 Rabatkode: HEI
 
Glæder os til at se dig i vores webshop, i vores butik eller til et klubarrangement
  
Venlig hilsen In Sport
 
*rabatten gælder ikke i forvejen nedsatte varer og kan ikke kombineres med andre tilbudTennis - sæsonstart 2020 

Kære alle.

 

På grund af disse Corona tider kan vi desværre ikke indbyde til vores sædvanlige dejlige standerhejsning på søndag, den 26. april, men Dannebrog vil vaje over anlægget.

Det er muligt at spille på banerne fra kl. 12,  og der er åbent nu for bookinger for medlemmer via dette link:

 

https://hei-tennis.halbooking.dk/proc_intro.asp?

 

På anlægget gælder Sundhedsstyrelsens 5 gode råd for at beskytte dig selv og andre mod smitte, og plakat herom er ophængt i klubben.

 

I øvrigt gælder følgende på anlægget:

 • Højst 10 personer samlet på et område og i anbefalet afstand.
 • Ankomst til klubbens banefaciliteter sker tidligst 5 minutter før starttid. Forlad banen 5 minutter før din booking udløber for at undgå for mange personer samtidigt på et lille område.
 • Undgå fysisk kontakt med andre spillere og deres bolde/ketsjere/tasker. Spil med to eller flere sæt mærkede bolde, så kun én spiller rører ved ét sæt bolde
 • Medbring alle drikkevarer hjemmefra
 • Medbring selv desinficerende gel og spray til afspritning af udstyr, sprit af inden og efter spil. Husk god håndhygiejne før, under og efter spil
 • Minimer sidebytte.
 • Medlemmer møder op omklædt.

Klubhuset er lukket, dog er det tilladt at benytte toiletterne, og især her er det vigtigt at spritte af før, under og efter besøget for ikke at blive smittet eller smitte andre.

Køb af medlemskab

Kan foretages på samme link, som ovenfor og man starter med at vælge NYT MEDLEM i bjælken foroven til højre og dernæst udfylde det skema, som kommer frem. Så er man registreret og får et medlemsnr. og adgangskode (selvvalgt) med hvilke man kan logge ind på ovennævnte link og vælge og betale for det medlemskab, som man ønsker. Anvisningerne er beskrevet på linket også.

Ønsker man et af vores favorable familiemedlemskaber, må man skrive til Anders Leth på mail: anders.leth@hei-tennis.dk  eller John Pedersen på: john.pedersen@hei-tennis.dk

På søndag, den 26. april fra kl. 10 – 14 er det ligeledes muligt pr. mobil at købe alle former for vores medlemskaber og/eller spørge om klubbens tilbud ved at sende sms til 25336068 (Ann Hansen), og bede om at blive ringet op. Anders Leth og John Pedersen er parate til at ringe tilbage.

Vi henviser i øvrigt til klubbens hjemmeside www.hei-tennis.dk 

Endvidere vores booking-side: https://hei-tennis.halbooking.dk/proc_intro.asp?

Hvor man kan læse om alle vores tilbud og kontaktpersoner, og man er altid velkommen til at sende mail eller ringe til os, hvis der er spørgsmål.

Vi gør især opmærksom på vores særlige tilbud om Voksenintroduktion til 200 kr.,

Til slut ønsker vi, at samfundet snart kan blive normaliseret, så vi igen kan hygge os sammen i vores dejlige tennisklub.

Mange hilsener

På bestyrelsens vegne

Ann Hansen

Mobil: 25336068Bookingmuligheder i HEI-Tennis 

SENIOR-FULDTIDSMEDLEMMER  (også med studierabat) kan booke alle 7 dage og deltage i alle tilbud  som træninger , stævner, turneringer m.m., som passer til dem.


FORMIDDAGSMEDLEMMER
kan booke alle ugens hverdage indtil kl. 15, og deltage i de arrangementer, som afholdes inden for disse tidsrum.

Undtagelsen er tøse- og herretræf, som afholdes som separate arrangementer, og derfor tilbud til alle.


JUNIORER
kan booke alle dage indtil kl. 17, og sammen med et seniormedlem også fredag og lørdag til kl. 20.


FAMILIEMEDLEMSKABER
:
  De samme regler, som er beskrevet ovenfor for de enkelte medlemmer, idet hvert familiemedlem får sit eget medlemsnr. og adgangskode.


Man kan booke med en anden medspiller, da det kræver to numre at booke, og ellers kan man booke med en gæst, som medspiller, som koster 50 kr.


WANNA SPORT
(EN GRATIS APP) med hvilken man kan booke enkelttimer (vi har dog 3 halvanden timers  baner,  bane 2, 3 og 6, så man får mere for pengene. 1 booking koster 125
kr.


GÆSTESPILLERE
.
  Kan købe fra 1 til 5 klip https://hei-tennis.halbooking.dk/proc_intro.asp

Det kræver, at man først registrerer sig som NYT MEDLEM og udfylder det skema, som kommer frem, og derefter får et medlemsnr. og selvvalgt adgangskode (Det er gratis) og derefter kan man købe det, som man ønsker.  

2020.05.10Aktuelle tilmeldinger 

 


Man logger ind som følger: 

- medlemsnummer + password

- hvis det ikke virker  så prøv funktionen: Glemt password og indtast emailadresse

- hvis det heller ikke virker så skriv til Anders.Leth@hei-tennis.dk eller John.Pedersen@hei-tennis.dk, og vi vil returnere oplysninger om login.


NB: Det er vigtigt, at du første gang lige kigger dine brugeroplysninger igennem og retter evt. fejl. Samt ændrer dit kodeord, til et, som kun du selv kender.Nye medlemmer 

Som nyt medlem gør du følgende:

 1. Start med at oprette dig som medlem under menu-punktet NYT MEDLEM
 2. Gå derefter ind i menupunktet Klippekort/medlemskaber og vælg det medlemsskab du ønsker.
 3. Betal online med betalingskort
 4. Nu kan du booke baner (under Baneoversigt) og tilmelde dig de forskellige hold og arrangementer du finder under Holdoversigt


Familiemedlemskab 

Hvis man vil tegne et familemedlemskab, kan man på samme måde gøre det hele selv - næsten.

Du gør flg:

 • Opret en profil for alle familiemedlemmer
 • Køb og betal det korrekte familemedlemskab on-line
 • Send en mail til Anders Leth med emnet: Familemedlemskab, og skriv numrene, som familiemedlemmerne har fået tildelt. Anders vil derefter åbne for booking for alle. 


Online HjælpLuk
ENTRY NOT FOUND
Udviklet af  Globus Data ApS    |   Cookie politik HEI Tennis | Skæring Skolevej 215 | 8250 Egå | 86226922 | CVR: 31358760